09126660437
کرج، جاده ملارد، بلوار هفت تیر
امروزه بسیاری از افراد از طریق کانال کشی کولر، کسب درآمد می کنند. همچنین بسیاری از افراد نیز به نصب شدن کولر و انجام شدن کانال کشی کولر آبی در منزل یا محل کارشان، نیاز دارند. این شغل، یکی از شغل های خوب و نسبتاً پردرآمد است.
دلیل این امر نیز، افزایش میزان استفاده از انواع کولرها در منازل و مکان های عمومی دیگر می باشد.
بهتر است بدانید که یکی از مهم ترین مراحل نصب کولر، طراحی و ساخت کانال کولر می باشد. ما در این مقاله قصد داریم تا به نکات مربوط به ساخت و طراحی کانال کولر پرداخته و همچنین با انواع کانال، آشنا شویم. توصیه می کنیم شما نیز برای آشنا شدن هر چه بیشتر با این مسائل در ادامه ی این مقاله با ما همراه باشید.
می توان گفت که به طور کلی کانال کولر، یکی از اصلی ترین اجزای کولر آبی و سایر سیستم های سرمایشی است. همچنین بهتر است بدانید که این محصول در اندازه، جنس و انواع مختلفی، طراحی و تولید می شود. لازم به ذکر است که کانال کشی کولر یا همان طراحی و ساخت کانال کولر، یکی از مهم ترین مراحل طراحی یک ساختمان به شمار می رود. اهمیت این موضوع به قدری بالا است که اگر شما نتوانید کانال های کولر یک بنا را به روشی درست و استاندارد طراحی کرده و بسازید، ممکن است مجبور شوید که کل بنا را خراب کنید.
شما می توانید برای طراحی و نصب کانال کولر از متخصصان این حیطه کمک بگیرید. برای مثال یکی از شرکت های نصب و تعمیر تأسیسات ساختمانی، تهویه صنعت می باشد. شما می توانید به راحتی به سایت این شرکت مراجعه کرده و از طریق راه های ارتباطی مانند شماره تلفن با این شرکت ارتباط بگیرید. این شرکت، مشاوره های رایگانی را در زمینه ی ساخت کانال ها و دریچه های تنظیم هوا، اجرای هودهای صنعتی و… در اختیار مشتریان خود قرار می دهد.
برای این که بتوانید تفاوت های بین کانال کولر استاندارد و غیر استاندارد را تشخیص دهید، بهتر است با ویژگی های اصلی و مهم این محصولآشنا شوید. کانال استاندارد، کانالی است که در ساخت آن از ورق های گالوانیزه یا آلومینیوم، استفاده شده باشد.
این جنس ورق ها، باعث می شوند که کانال بتواند مقاومت بالایی در برابر شرایط جوی و فشار از خود نشان دهد. یکی دیگر از نکات مهم در طراحی کانال کولر، استفاده کردن از پنل های عایق شده و پلاستیک است که باعث بازدهی بیشتر کولر می شود. ابعاد کانال نیز، اهمیت زیادی دارد.
اندازه کانال های کولر بر اساس فضای موجود، تعیین می شود. برای مثال، معمولاً برای فضاهایی مانند: رستوران ها، هتل ها، سوله های صنعتی و… از کانال هایی که ابعاد بزرگی دارند، استفاده می شود. این امر باعث می شود که میزان هوادهی بالا رفته و محیط به بهترین شکل، مطبوع گردد.
همان طور که در بخش های قبل نیز گفتیم، طراحی، نصب و به طور کلی کانال کشی کولر، باید به صورت کاملاً درست و استاندارد انجام شود. برای این که بتوانید کانال کشی را به روشی اصولی و استاندارد انجام دهید، بهتر است مراحل زیر را در نظر داشته باشید:
1- طراحی کانال کولر: طراحی این وسیله باید بر اساس معماری ساختمان انجام شود. همچنین در این مرحله، محل نصب کولر نیز، باید مورد بررسی قرار بگیرد. اگر به این موارد توجه نشود، باد کافی به فضای داخلی وارد نخواهد شد.
2- تهیه متریال یا مواد مورد نیاز برای کانال کشی: بهتر است از ورق هایی با جنس مناسب و مرغوب برای ساخت کانال های کولر استفاده شود. این موضوع از سوراخ شدن ورق های کانال و ورود هوای گرم به کانال جلوگیری می کند.
3- عایق بندی کانال کولر: همه کانال ها، باید در محل اتصال کانال ها، زانویی ها و محل نصب دریچه ها، عایق بندی شوند. این امر به منظور کم نشدن میزان خنکی باد کولر، اهمیت زیادی دارد.
4- بررسی کردن تعداد زانوهای مورد نیاز: مسیر کانال های کولر، کاملا صاف و مستقیم نیست. این امر نشان می دهد که شما در این مسیر، حتما به تعدادی زانو جهت ایجاد مسیر مناسب و استاندارد، نیاز دارید.
5- بررسی کردن جریان باد: کابل کشی کولر، باید بر اساس میزان جریان باد انجام شود. دلیل این امر نیز این است که فشار و سرعت باد کولر در برندهای مختلف کولر آبی با هم فرق دارد.
همچنین پیشنهاد میکنیم مقاله دریچه تنظیم هوا در کولر را مشاهده بفرمایید
کانال های کولر، انواع مختلفی دارند. این کانال ها به طور کلی از نظر شکل ظاهری به دو دسته ی گرد و چهار گوش، تقسیم می شوند. بهتر است بدانید که کانال های گرد، مزیت ها و محبوبیت بیشتری نسبت به کانال های چهار گوش دارند؛ مثلاً قیمت کانال کشی کولر در کانال های گرد، بسیار ارزان تر و به صرفه تر از کانال های چهار گوش می باشد. ما در زیر، تقسیم بندی انواع کانال های کولر از نظر جنس را برایتان ذکر کرده ایم:
بهتر است بدانید که قیمت انواع کانال متفاوت است. بسیاری از کانال کش ها، برای محاسبه کردن قیمت و اعلام کردن این قیمت به مشتریان، جنس کانال ها را در نظر می گیرند. همچنین ابعاد کانال را نیز، مورد نظر قرار می دهند.
برای آشنا شدن با نحوه محاسبه قیمت کانال کولر، بهتر است ویژگی های هر کانالهای کولر را مورد بررسی قرار دهید. برای مثال ابعاد، میزان فضای مورد نیاز برای نصب کانال، جنس ورقه های به کار رفته در ساخت کانال و… همگی ویژگی ها و عواملی هستند که بر قیمت، تأثیر می گذارند. همچنین بهتر است بدانید که معمولاً هزینه کانال کشی کولر به ازای هر متر مربع، محاسبه و اعلام می شود. لازم به ذکر است که این گونه محاسباتی که بر اساس متراژ انجام می شوند، معمولاً به فضاهای بزرگ با متراژ بالاتر از 50 متر، اختصاص می یابند.
ما در این مقاله به بررسی کانال کولر و نکات مهم مربوط به آن پرداختیم. دیدید که برای طراحی، باید اصول و مراحلی را در نظر گرفت. همچنین پی بردید که قیمت کانال های کولر، چگونه محاسبه می شود. شما نیز می توانید به یک نصاب و طراح کانال کولر تبدیل شده و از این طریق، درآمد خوبی را کسب کنید و یا می توانید از شرکت هایی مانند تهویه صنعت، برای انجام شدن کارهای طراحی، نصب و تعمیرات کانال های کولر کمک بگیرید. امیدواریم مطالب و نکات گفته شده در این مقاله، برایتان مورد استفاده و کاربردی واقع شوند.